Duikboot

Duikboot The Yellow Submarine, Puerto de Mogán

Onderzeeër, Puerto de Mogán In Puerto de Mogán kan je een tocht maken met een duikboot, de Yellow Submarine. Dit is een onvergetelijk onderwater avontuuur. De duikboot gaat 20 m diep en onderweg kom je langs 2 scheepswrakken. Bij de scheepswrakken zie je veel vissen, en met een beetje geluk zie je ook duikers in actie. De duikboot heeft grote ronde ramen en voor elke 2 personen is er 1 groot raam, zodat je goed naar buiten kan kijken. Er is een TV schermpje, waarop je het camerabeeld ziet van het dek, zodat je goed kan zien hoe je onder water verdwijnt. Deze trip is mooi te combineren bezoek aan het mooie plaatsje Puerto de Mogán.

Op de werf bij de haven kan je de oude duikboot The Yellow Submarine bewonderen. De boot is helemaal opgeknapt en als museumstuk tentoongesteld. De onderzeeër die momenteel in gebruik is, is technisch geavanceerder dan zijn voorganger. Voor de duikboot staat een bord met wetenswaardigheden en technische informatie.

De duikboottochten vertrekken vanuit de haven van Puerto de Mogán. De boot ligt aan de overkant van de haven aan het einde van de dam. Er gaan bussen vanuit Playa del Inglés. Vanuit Las palmas is het ook te doen, maar dan moet je via Playa del Inglés reizen.
Forum over uitgaan, strand, natuur, hotels, enz