Café de Paris

Bij Café de Paris kan je taart, ijs en gebak eten. Ze hebben ook heerlijke sandwiches. Het cafe ziet er mooi en verzorgd uit en is gelegen vlakbij de Kasbah, bij appartementencomplex Corona Blanca. Er zit ook een heel gezellig filiaal in winkelcentrum Yumbo op de eerste verdieping.

Cafe de Paris


Café Opera

Café Opera is gezellig en centraal gelegen tussen de winkel- en uitgaanscentra Kasbah en Plaza, recht tegenover de kerk. Je kan hier lekker mensen kijken vanaf het terras. Het café ziet er erg mooi uit van binnen en je kan er ook eten.

Cafe Opera


Flanagan's Bar

Flanagan's Bar is een bruin café met een DJ. Er wordt afwisselende muziek gedraaid. Er is regelmatig live muziek en karaoke en er worden ook voetbal wedstrijden op TV schermen getoond. De bar ligt op de tweede verdieping winkel- en uitgaanscentrum Aquila Roja en heeft veel glas met uitzicht aan alle kanten.

Flanagan's


Garage

Garage is een drukke half open discobar in de Kasbah. Buiten bij de ingang staan vaak GoGo Girls te dansen. Er komt een hier een gemengd publiek en er wordt goede muziek gedraaid.

Hard Rock Cafe

Op 15 december 2010 is het fameuze Hardrock Cafe Gran Canaria gesloten. Een dag later is het enorme 8m hoge gitaar wat langs de straat stond weggehaald. De roze Cadillac hangt nog steeds aan de muur. Hard Rock Cafe Gran Canaria was te vinden aan de Avenida Alfereces Provisionales 29, onder appartementen complex Buenos Aires.

Hard Rock Cafe Gran Canaria


't Heineken Café

Het Heinenken café is erg populair bij de Nederlanders en ligt in Gran Chapparal. Het is er erg gezellig en er zijn DJ's en er zijn regelmatig live optredens van Nederlandse artiesten. Er is een dansvloer waar je lekker kan dansen.

Heineken Cafe


Hooters

Hooters is onderdeel van een Amerikaanse keten. Het ziet er mooi en verzorgd uit, met sexy serveersters. Er wordt leuke swingende muziek gedraaid en de serveersters dansen af en toe mee. Er is zelfs een serveerster op rolschaatsen. Ze hebben cocktails, ijs, snacks, en er is ook een winkeltje waar je typische Hooters artikelen kan kopen. Je moet het een keer ervaren hebben. Hooters ligt aan de strand boulevard.

Hooters Gran Canaria


The Irish Tavern

The Irish Tavern heeft een heel gezellige karaoke bar. Als je gezongen hebt dan krijg je een shot. De bar ligt in het winkel- en uitgaanscentrum Kasbah.

Irish Tavern Kasbah


Lamai Beach

Lamai Beach is een Latin bar met een kleine dansvloer. De hele avond kan je hier genieten van heerlijke Latin muziek: salsa, merengue, bachata en reggaeton. Er is een ook lounge gedeelte en en een poolbiljart. Er wordt veel salsa gedanst. Lamai Beach ligt op de eerste etage van de Kasbah, niet ver van Stop-in-Brasil.

Lamai Beach Kasbah


Mozart

Bij Café Mozart kan je heerlijk gebak eten met een lekker kopje koffie. Het cafe ligt beneden aan de strandboulevard, helemaal aan het uiteinde, vlak naast landingsplek van de parachutisten. Er is een gezellig terras met mooi uitzicht over de duinen, en je kan af en toe een parachutist zien landen terwijl je van je kopje koffie geniet.

Cafe Mozart Playa del Ingles


100% Orange

Feestcafe 100% Orange ligt direct naast de Shooters bar in de Plaza. We hoeven hier niet uit te leggen dat dit cafe zich op Nederlanders richt. De "meet and greet" van alle bekende Nederlandse dj's welke in de Zigzags draaien is in Orange.

100% Orange


Pacha

Disco-bar Pacha is onderdeel van de bekende Spaanse keten. Pacha is een mooie zaak met goede muziek met een terras zodat je ook lekker buiten kan zitten. Pacha is erg populair bij de lokale bevolking. Je vindt Pacha vlak naast de Plaza en de Kasbah.

Roger's

Roger's is een gezellige discobar met een lekkere beat. De bar is smaakvol ingericht en heeft een kleine dansvloer. Roger's is gelegen op de 2e verdieping van de Kasbah.

Roger's kasbah


Shooters

Feest cafe Shooters, gelegen in Plaza, vlak naast de Kasbah, is een Nederlands cafe die erg populair is veel Nederlanders. Elke avond is er een ander thema, bijv. Heineken party, of schuimparty. Er draaien Nederlandse DJ's en er wordt veel Nederlandse muziek gedraaid.

Shooters Gran Canaria


Stop-in-Brasil

Stop-in-Brasil is een erg leuke salsa bar in de Kasbah, waar ook veel Canariërs komen. Er heerst altijd een gezellige sfeer, en je kan er lekker Caipirinas drinken. Er wordt veel salsa gedraaid als het niet te druk is kan je lekker salsa dansen. Er worden ook Braziliaanse video clips vertoond op de video schermen, met Axe dansjes. Personeel danst mee en probeert iedereen mee te krijgen om de dansjes mee te doen, ook erg leuk om naar te kijken. Vooral de vaste gasten kunnen de dansjes aardig meedansen.

Stop-in-Brasil Playa del Ingles


Sugar Blue Moon

Sugar Blue Moon is een zeer mooie cocktailbar met een groot sfeervol terras. Er wordt lekkere muziek gedraaid, variërend van salsa tot ouderwetse rock&roll. De cocktailbar ligt tegenover winkelcentrum Kasbah.

Sugar Blue Moon


Zigzags

Zigzags is een grote disco bar gelegen onderin uitgaanscentrum Plaza. Bij Zigzags komen vele bekende dj`s uit Nederland zoals Chuckie, Ricky Rivaro of Quintino.

Zigzags


Wie weet vind je hier je vakantie date:

Home
Forum over uitgaan, strand, natuur, hotels, enz