Avalon

Avalon is een mooie modern ingerichte discotheek. Er is een prachtige Arabische lounge en een relaxed terras. Er zijn diverse bars en dansvloeren en er zijn ook live optredens. Avalon is gelegen op de bovenste verdieping van winkelcentrum Metro.

Bachira

Discotheek Bachira is een schitterende discotheek waar veel Canariërs komen. Er wordt voornamelijk house en trance gedraaid, en er zijn GoGo girls voor het visuele vermaak. Zoals de meeste Spaanse disco's gaat ook Bachira pas rond middernacht open. Bachira is gelegen aan de Avenida de Italia, vlak naast de Plaza en Kasbah.

Boney M

Boney M is de ideale discotheek voor de oudere jongeren. Er worden hier heerlijke discoklassiekers gedraaid. Als je op het strand ligt, dan zie je ongetwijfeld het reclamevliegtuig van Boney M overkomen. De disco is gelegen aan de Avenida de Tirajana.

Boney M Gran Canaria


Chic

Chic (& Cream) was een erg trendy fameuze discotheek met een grote internationale bekendheid. De discotheek was zeer populair bij de Canarische bevolking. Gezien de grote bekendheid vermelden wij deze discotheek hier nog omdat er veel naar gezocht wordt. Echter deze discotheek is in 2010 overgenomen door de naastgelegen en even fameuze discotheek Pacha.

China White

China White is een trendy discotheek gelegen op de eerste verdieping in de Kasbah. Er wordt voornamelijk R&B, hiphop en de laatste top40 muziek gedraaid. Voornamelijk jong en internationaal publiek.

China White Playa del Ingles


Nikki

Disco Nikki is een echte housediscotheek. Het is gelegen naast de Kasbah onder appartementencomplex Koka, aan de Avenida de Tenerife.

Nikki Playa del Inglés


Ozono

Ozono is een mooie discotheek die hoort bij Hotel Buenaventura.Er komt een internationaal publiek en natuurlijk veel hotelgasten. Er zijn ook regelmatig shows. Er wordt afwisselende muziek gedraaid.

Ozono


Pacha

Pacha is een internationaal discoconcept van hoge klasse van Spaanse origine. Met de overname van Chic die voor de deur ligt van de originele locatie is hier een uitgaansgelegenheid ontstaan die zijn weerga niet kent. Aan het plein voor uitgaanscentrum Plaza, ligt de discopub met een Italiaans restaurant waar heerlijke gevarieerde muziek gedraaid wordt, met veel muziek uit de Spaanse hitlijsten. Pacha is erg populair bij de lokale bevolking. In het ondergrondse gedeelte, het voormalige Chic and Cream zijn grote zalen waar internationale DJ's het publiek de hele nacht vermaken.

Pacha Playa del Ingles


Pascha

Pascha is een disco die vooral bezocht wordt door iets oudere discogangers die zich nog jong voelen. Het ligt aan de Avenida de Tirajana naast het Rey Carlos Hotel.

Pacha Playa del Inglés


Stereo

Discotheek Stereo is een mooie discotheek voor veeleisende gasten waar de laatste hits gedraaid worden. Zoals de meeste Spaanse disco's gaat ook Stereo pas rond middernacht open en sluit pas om 7.00u (do-za). Stereo ligt vlak naast winkel- en uitgaanscentrum Plaza. Voorheen was hier discotheek Joy gevestigd.

Wie weet vind je hier je vakantie date:

Home
Forum over uitgaan, strand, natuur, hotels, enz